Werving & Selectie

24People brengt ambities samen!

Werving & Selectie

U heeft een vacature? Gaat u groeien met uw bedrijf? Of voorziet u een capaciteitsprobleem?

 

Met onze dienstverlening op het gebied van Werving & Selectie maken wij het makkelijk voor u. Zodra uw opdracht door ons is ontvangen, zetten wij alle registers open. Natuurlijk komen we dan wel eerst bij u op bezoek.

Wij zijn ondernemers die uw branche door en door kennen. We hebben zelf in de operatie gestaan, zijn zelf in uw branche geschoold of hebben leiding gegeven aan uw type bedrijf.

 

Toch realiseren wij ons dat uw bedrijf uniek is. Uw klanten, uw product of diensten, uw cultuur en visie, uw dromen en uw mogelijkheden.

Zodra wij daarvan geproefd hebben, zodra we de profielschets of functiebeschrijving ontvangen hebben en zicht hebben op alle harde en softe functie-eisen, starten we met een nauwgezet proces.

Werving & Selectie is namelijk nauwgezet, gedisciplineerd, nauwkeurig werken. Het is goed luisteren, communiceren en informeren.

En in dat proces leveren wij u handen, hoofden en harten met branche specifieke deskundigheid. Voor u aan het werk om actief te zoeken naar de geschikte kandidaat. En uw risico? Eigenlijk niets, u geeft de opdracht, wij accepteren die op basis van no-cure-no-pay.

Vindt u de juiste kandidaat zelf? Neem hem of haar gerust aan? Wij gaan graag de uitdaging aan de juiste kandidaat eerder te vinden en veelal beter aansluitend op uw wensen. Waarom? Omdat dat nu juist ons werk is!

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze of mogen we voor u aan de slag? Vul hier dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op.